Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya essah ve kolaylıkla açılabilen gestaltya sahiptir.

Umumiyetle yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, buhran anlarında insanoğluın yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu yazımızda;

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bunu tedarik etmek kucakin yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli bileğildir , kanat yüzey yerı ve ağırlığına bakılırsa kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Mafevkda mekân saha kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Elektrikler kesik olduğunda da geceleri parlayan bir gestaltda olan bu yazgılar kazalı durumların suret göstericisidir.

Z tipi yangın merdiveni adını örgülış şeklinden kırmızıır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Acil Yangın Kapısı çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

Bu sebeple bina zarfında rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Elan detaylı ele allıkındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Report this wiki page